"Američki Fritzl" zatočio pokćerku, mučio je i silovao 22 godine i napravio joj devetero djece

Foto: Police/Henri Michelle Piette
 
POROTA u Oklahomi optužila je 63-godišnjeg muškarca za otmicu, zatočeništvo i silovanje svoje pokćerke od 1995. do 2016. godine.
 
Henri Michelle Piette optužen je za otmicu Rosalynn Michelle McGinnis 1995. godine u Oklahomi, kada ju je odveo u Meksiko, zatočio i svakodnevno mučio i silovao. McGinnis mu je u tom razdoblju rodila devetero djece.
 
"Vijest da je napokon uhićen muškarac koji mi je oduzeo 22 godine života i nanio toliko boli jedan je od najvažnijih trenutaka u mom životu", izjavila je McGinnis (33) u listopadu, kada je Piette uhićen.
 
 
Silovao i "oženio se" pokćerkom kada je imala 11 godina
 
Piette je prvi put silovao pokćerku kada je imala samo 11 godina u zajedničkom domu u Oklahomi. Odveo ju je u kombi u kojem ju je silovao i dao joj prsten kao znak da su vjenčani, stoji u sudskom zapisniku. Nakon toga ju je oteo i putovao s njom kroz SAD i Meksiko, sve dok mu nije uspjela pobjeći prošle godine.
 
McGinnis je njegovo prvo dvoje djece rodila dok je još bila maloljetna, a u 22 godine napravio joj je devetero djece. Pietteu prijeti doživotna kazna zatvora zbog otmice, silovanja maloljetnice i zlostavljanja djece.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz SAD, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: SAD. 
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje

Pročitajte više