DVIJE OSOBE POGINULE U DVIJE NESREĆE U Istri frontalni sudar, u Zagorju auto završio u kanalu

Foto: Zagorje

JEDNA je osoba poginula u prometnoj nesreći koja se u petak dogodila na državnoj cesti Poreč-Baderna, nedaleko od mjesta Buića, izvijestila je istarska policija.


U nesreći je poginuo 64-godišnjak iz Pazina koji je upravljao osobnim automobilom volkswagenom polom pulskih registarskih oznaka koji se u 13,40 sati, zbog još neutvrđenih razloga, izravno sudario s opelom corsom. Vozačica opela lakše je ozlijeđena i prevezena je u pulsku Opću bolnicu.

Pojedinosti o toj nesreći bit će poznate nakon policijskog očevida.

Poginuli vozač je 20. žrtva prometnih nesreća ove godine u Istri.

Teška nesreća i u Zagorju

Oko 14:30 sati u Vrankovcu u Svetom Križu Začretje dogodila se teška prometna nesreća. Kako je izvijestila PU krapinsko-zagorska, dogodilo se slijetanje osobnog automobila te je jedna osoba smrtno stradala. Trenutno se utvrđuju okolnosti nesreće te je policijski očevid u tijeku, piše Zagorje.

Kako se neslužbeno doznaje, u automobilu su se nalazile tri osobe, od kojih je jedna podlegla ozljedama i preminula. Automobil je sletio u kanal, odnosno potok uz sam outlet centar i završio na krovu te su na mjesto nesreće došli vatrogasci koji će izvući automobil iz kanala.
 

Pročitajte više