Tri, dva, jedan - peci: Nela i Snježana ispekle kolač i još imale vremena popraviti šminku

Foto: Press

NOVA grupa zvjezdanih natjecatelja probila je led svojim prvim muffinima koji su oduševili nepca žirija.

Baka Bojana Jambrošića može biti ponosna na unukov prvi nastup u slastičarsko-natjecateljskom showu. Zajedno s Kim, napravio je najukusnije muffine koje je žiri ocijenio dvjema devetkama.

"Nakon druge devetke samo sam želio zagrliti Kim. Nije da nas podcjenjujem, ali nisam mislio da ćemo već prvi dan dobiti devetke. Vidjet ćemo kako ćemo se snaći u sljedećem krugu. Muffini su bili lak zadatak, no kako show ide dalje, bit će sigurno sve teže i teže", rekao je Bojan nakon što je žiri pohvalio njegove i Kimine kolačiće od čokolade i jabuke, koje je Bojan javno obećao ispeći voljenoj baki za Božić.

Mladi slastičarski par trenutno vodi na ljestvici ukupnih bodova, a slijede ih Žanamari i Mario Perčić sa 16 bodova. Njihovi muffini od čokolade osvojili su Anu Marcelić, a voćni, s pokojom višnjom viška, raznježili su Tomislava Špičeka.

Snježana Mehun i Nela Kocsis među prvima su izvršile svoj zadatak pa su posljednje minute iskoristile za popravak šminke jer, kako kažu, žena i u kuhinji mora biti dama. No, prije kušanja, shvatile su kako su njihovi muffini još uvijek sirovi pa su ocjene žirija bile za bod-dva lošije od ostalih natjecatelja.

Barbara Nola i Mara također su dobile 15 bodova. Da su muffini s borovnicama bili još koju minutu dulje u pećnici, majka i kći od žirija bi dobile još koji bod više. Ovako se na tablici nalaze na samome dnu.

Natjecatelji su probili led, upoznali se s radnim jedinicama, pećnicama i aparatima te doznali kako žiri "diše". Već idući nastavak humanitarnog izdanja showa "Tri, dva, jedan – peci!" donosi novi zadatak za natjecatelje. Hoće li biti lak ili težak, doznat ćemo u ponedjeljak, 18. prosinca u 20 sati na RTL-u! 

Pročitajte više