John McAfee: Pojest ću svoj kurac na televiziji ako bitcoin ne dosegne milijun dolara do 2020.

Foto: Gulliver Getty
 
UNATOČ nekimpredviđanjima da je samo pitanje vremena kada će propasti, vrijednost kriptovalute bitcoina raste iz dana u dan.
 
Vrijednost bitcoina tako je prešla 16.500 dolara, a i druge kriptovalute poput litecoina pokazuju znakove napretka. Samo šačica ljudi predvidjela je ovakav razvoj događaja, a jedan od stručnjaka je obećao da će pojesti svoj penis ako bitcoin do kraja 2020. godine ne dosegne vrijednost od jednog milijuna dolara.
 
"Pojest ću svoj kurac na nacionalnoj televiziji ako nisam u pravu"
 
John McAfee je stručnjak za internetsku sigurnost i vlasnik antivirusne tvrtke McAfee. Bio je u pravu kada je predvidio da će vrijednost bitcoina premašiti 5000 dolara u 2017. godini. U srpnju je izjavio da će do 2020. doseći 500.000 dolara i tom prilikom je obećao da će "pojesti svoj kurac na nacionalnoj televiziji" ako se to ne dogodi. Krajem studenog je ponovio obećanje uz novo predviđanje i na Twitteru objavio:
 
"Kada sam predvidio da će bitcoin doseći 500.000 dolara do kraja 2020., koristio sam stari model za predviđanje. Vrijednost bitcoina je porasla mnogo brže nego što sam pretpostavljao. Sada predviđam da će doseći milijun dolara do kraja 2020. I pojest ću svoj kurac ako nisam u pravu."
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Bitcoin, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Bitcoin.
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje

Pročitajte više