Antoniji Dori Pleško su predviđali holivudsku karijeru, a onda ju je Željko Joksimović izbacio iz showa

Screenshot: YouTube

ANTONIJU Doru Pleško hrvatska je javnost upoznala 2009. godine kada je kao desetogodišnja djevojčica oduševila žiri Supertalenta i u finalu osvojila četvrto mjesto. Djevojčica je pokazala izniman talent za ples i pjevanje, a stručni žiri predviđao joj je karijeru superzvijezde.

>>VIDEO Iznenađenje u Supertalentu: Neprijavljena natjecateljica ide direktno u polufinale<<

>>Antonija Dora Pleško u finalu zbog gledatelja koji je sad pljuju: "Namješteno, ko i sve u državi"<<

U finalu Supertalenta 2009. desetogodišnja Dora bila je fantastična. Za finalni nastup je odabrala hit New York, New York.

"Savršena točka - scenski, pjevački. Fenomenalno. Dora, nemam riječi. Imaš velike šanse za pobjedu", rekao joj je tada Dubravko Merlić.

"Počašćen sam što smo mi dio njene karijere koja će biti zavidna. Ti si već zvijezda", pohvalio ju je Enis Bešlagić iste godine.

"Da sam vlasnik neke diskografske kuće, da sam neka opaka faca na Broadwayu, potpisala bih s tobom doživotni ugovor", izjavila je oduševljena Nina Badrić.

Nakon završetka Supertalenta 2009. godine, Antonija Dora Pleško provela je dva tjedna u Americi, navodno snimajući album. Vijesti o njoj bilo je sve manje, a mlada Splićanka povremeno je nastupala po Dalmaciji.

2015. godine ponovno se pojavila u reality programu, u projektu X Factor Adria. Iako je prošla prvi krug, iz natjecanja je ispala po odluci Željka Joksimovića kojemu se više svidjela Đakovčanka Iva Ćurić.

Dvije godine kasnije, Antonija Dora Pleško došla je podržati prijateljicu u Supertalentu te nakon nastupa, za koji se nije prijavila, ušla izravno u polufinale. Danas je njezin nastup i način na koji je ušla u polufinale top tema, a ništa manje nije zanimljiva ni njezina veza s Gibonnijevim sinom.

Pročitajte više