Vodeći lanac sportske opreme u Hrvatskoj stigao u grad sporta

Foto: Press

VODEĆI lanac trgovina sportskom opremom Decathlon od 15. prosinca građanima Splita na čak 2500 kvadratnih metara donosi najveći izbor sportske opreme za više od 70 sportova. U novom trgovačkom centru Salona Mall na svečanom otvaranju splitske poslovnice Decathlona brojni su se uzvanici među prvima mogli uvjeriti u raznovrsnu ponudu Decathlonove sportske opreme. Svečanom je otvaranju nazočila i veleposlanica Francuske u Republici Hrvatskoj gđa Corrine Meunier, koja je pozdravila otvorenje Decathlona u gradu koji živi za sport i kojemu je identitet obilježen sportskim uspjesima.

"Tijekom posljednje tri godine, koliko je prošlo od otvaranja naše prve poslovnice u Zagrebu, hrvatsko je tržište pokazalo kako Decathlon uspješno zadovoljava njegove potrebe u segmentu sportske opreme, prema željama i rekreativnih sportaša i profesionalaca. Ljubav Hrvata prema sportu i fizičkim aktivnostima razlog je našega uspješnog poslovanja i širenja naše poslovne mreže pa mi je stoga iznimna čast što ćemo od sada biti prisutni i u Splitu, hrvatskom gradu sporta", istaknuo je područni menadžer Michel Kappler pri svečanom otvaranju splitske poslovnice Decathlona.

Svečanom su otvaranju prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika Solina Ivica Rakušić, a posebno je oduševljen raznovrsnom ponudom u trgovini bio najtrofejniji domaći rukometaš Ivano Balić, koji u Splitu vodi uspješnu rukometnu akademiju RK Balić&Metličić. Osim u bogatoj ponudi, po kojoj je ovaj vodeći lanac sportske opreme u svijetu poznat, uzvanici su mogli uživati i u brojnim sportskim izvedbama nagrađivanih splitskih navijačica Sedmi vjetar, nogometnom tehniciranju u slobodnom stilu prvaka Mirana Pirnera, plesnom nastupu poznate skupine Atomic Dance Factory i vratolomijama na biciklu BMX Leona Vignjevića, koji je uz aktivno bavljenje akrobacijama na BMX-u i ponosan Decathlonov zaposlenik.

Jedna je od posebnosti vodećeg lanca sportske opreme, koji je prisutan u 35 zemalja i zapošljava više od 85 tisuća zaposlenika, to što su zaposlenici Decathlona i sami veliki zaljubljenici u sport kojim se aktivno bave i posebno su educirani da bi kupcima mogli pružiti najbolji savjet pri odabiru sportske opreme. Profesionalnim i rekreativnim sportašima u splitskoj će poslovnici pri odabiru pomagati 30 stručno osposobljenih djelatnika. Posebnost je Decathlona što osim proizvoda renomiranih sportskih brendova u svom asortimanu nudi i vlastiti brend vrhunskih proizvoda Passion, koji su rezultat kontinuiranog istraživanja i razvoja sportske opreme i čijim se iznimno povoljnim cijenama svima omogućuje bavljenje sportom. Upravo su ti Decathlonovi proizvodi na tržištu redovno prepoznati kao omiljeni i nerijetko osvajaju i brojne nagrade.

Nakon Zagreba, Rijeke, Zadra i Osijeka Decathlon svoja vrata u Splitu otvara 15. prosinca na adresi Ulica Antuna Gustava Matoša 10 u novom trgovačkom centru Salona Mall. Tim će povodom građane Splita u gradskom središtu i na popularnoj Rivi iznenaditi i grupa sportskih Djeda Božićnjaka koji će dijeliti poklon-bonove za još povoljniju kupnju u Decathlonu.

Pročitajte više