Messi: Vrijeme je da mi nogomet nešto vrati

Foto: Getty Images/Guliver Image

IAKO se jedva ugurala na Svjetsko prvenstvo, Argentina je jedan od favorita za naslov sljedećeg ljeta u Rusiji. Momčad predvođena Lionelom Messijem svrstana je u skupinu D s Hrvatskom, Nigerijom i Islandom.

"Daleko je još SP, ali mi ćemo tamo biti puno bolji. Morali smo proći te traumatične kvalifikacije što nismo očekivali i nismo zaslužili jer smo imali nekoliko prilika ranije riješiti pitanje plasmana. No, budite uvjereni da ćete u Rusiji gledati jednu drugu Argentinu. Bit će to potpuno drukčija momčad", rekao je Messi.

U Argentini još ima puno onih koji Maradonu smatraju boljim igračem od Messija upravo zato jer je svoju zemlju odveo do titule svjetskih prvaka. Argentinski izbornik Jorge Sampaoli rekao je da je nogomet dužan Messiju titulu svjetskog prvaka.

"Da, čuo sam to, i meni je to rekao. Slažem se, nadam se da će mi nogomet nešto vratiti. Presretan sam i u privatnom i u nogometnom životu. Iskreno, nisam ni sanjao da ću s 30 godina postići sve što sam postigao. Promijenio sam se i kao čovjek i kao nogometaš i jedva čekam SP", zaključio je Messi.

Pročitajte više