UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Muškarci u Floridi upucali morskog psa, zavezali ga za gliser i vukli do smrti

Screenshot: YouTube
 
TROJICA muškaraca iz Floride optužena su za tešku okrutnost prema životinjama, javlja CNN.
 
Michael Wenzel (25), Robert Lee Benac (28) i Spencer Heintz (23) snimali su se dok su gliserom po vodi vukli morskog psa kojeg su prije toga upucali. Snimka incidenta objavljena je na društvenim medijima u srpnju.
 
Upozoravamo čitatelje da su prizori na snimci uznemirujući.

 
Trojica muškaraca na snimci se smiju i uživaju dok se nesretna životinja u mukama baca po vodi. Također se čuje kako jedan od muškaraca govori da je morski pas "skoro mrtav". Istražitelji su objavili da su ga prvo upucali, a zatim vukli gliserom do smrti.
 
"Nikada nisam vidio toliko zlo i nepoštovanje prema životinjama"
 
Muškarci su optuženi za okrutnost prema životinjama i mogu dobiti kazne do 5 godina zatvora i novčane kazne do 10 000 dolara.
 
Ribar iz Miamija Mark Quartiano objavio je snimku zlostavljanja morskog psa na društvenim medijima kako bi pomogao u identifikaciji i uhićenju optuženih muškaraca.
 
"Bio sam zgrožen. Lovim morske pse već 50 godina i nikada nisam vidio toliko zlo i nepoštovanje prema životinjama", izjavio je Quartiano.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz događaje u SAD-u, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: SAD. 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje

Pročitajte više