Ronaldo nagovara Real da dovede mladu zvijezdu Milana

Foto: Getty Images/Guliver Image

REAL MADRID traži još jednog napadača, a u potragu se uključio i Cristiano Ronaldo kojemu nije svejedno to će mu biti suigrač u napadu. Prema pisanju španjolskih medija, Portugalac je Realu preporučio svog sunarodnjaka Andrea Silvu.

Mladi napadač Milana tek je prošlog ljeta stigao iz Porta u Milan, oduševio je u Europa ligi sa šest golova u šest utakmica, ali u Serie A još nije zabio zbog čega je bio na meti kritika. Prozvao ga je čak i novi trener Gattuso, što bi moglo ubrzati njegov odlazak sa San Sira.

Kako piše Diario Gol, Ronaldo nagovara upravu Reala da dovede upravo Silvu, kao alternativu Mauru Icardiju koji je navodno prvi izbor Realove struke. No, Argentinac je sretan u Interu gdje briljira ove godine uz Ivana Perišića.

Tabloidi tvrde da Ronaldo ne želi pored sebe imati takvu superzvijezdu, posebno jer Icardi ima povijest sukoba sa suigračima, te zato lobira za svog sunarodnjaka Silvu.
 
Iako bi za Real 22-godišnji Portugalac bio jeftinija opcija, pitanje je hoće li Milan pustiti jednog od najboljih igrača.


 

Pročitajte više