Jelena Rozga u jednoj je večeri nosila čak 3 fantastične haljine

Foto: Promo

U POSLJEDNJE vrijeme među slavnim damama vlada jedan neobičan trend.
 
Postalo je jako popularno u jednom danu izmijeniti što je više moguće odličnih outfita, a za sve je "kriva" glumica Blake Lively koja je nedavno u istom danu viđena u čak sedam različitih kombinacija od koje je svaka sljedeća bila još bolja od prethodne. Isto su pokušale i neke druge zvijezda, a osim Blake to je za rukom pošlo još jedino Seleni Gomez koja je u jednom danu nosila pet super izdanja.
 
A da i naše slavne dame u korak prate holivudske trendove, jučer je dokazala Jelena Rozga koja je zablistala u tri prekrasne haljine tijekom svečane dodjele nagrada u domaćoj glazbi. Pjevačica je na crveni tepih došetala u raskošnoj crnoj haljini od tila sa šljokičastim aplikacijama iz nove kolekcije modnog dvojica eNVy room koji je iskombinirala s crnim sandalama s mašnom.
 
 
Sandale nije promijenila ni kada se presvukla u romantičnu crno-bijelu haljinu istog modnog dvojica, a u tom je izdanju primila nagradu za najprodavaniji album u 2017. godini.
 
 
Najglamurozniju haljinu Jelena je sačuvala za sam kraj, točnije za after party gdje je nosila asimetričnu blještavu polu-prozirnu haljinu domaćeg dizajnera Ivana Alduka.
 
 
Sva tri izdanja Jelena je upotpunila jednostavnim, ali efektnim make-upom s crvenim ružem u fokusu i minimalističkim nakitom koji je uskladila s bojom šminke. Koja vam se haljina pjevačice sviđa najviše? Otkrijte nam u anketi u nastavku: