"Probala sam se seksati tri puta dnevno tjedan dana, evo što mi se dogodilo..."

Ilustracija: Instagram

MOŽE li seksa biti previše i koliko je to? Novinarka Indian Timesa odlučila je to testirati te je partneru predložila da tjedan dana odmora iskoriste kako bi se seksali tri puta dnevno, na što je on oduševljeno pristao. 

Kad je partneru predložila ideju, bojala se reakcije, no vrlo brzo pokazalo se kako za to nije imala razloga. "Wow! Ovo je najbolja stvar koju sam ikad čuo", odgovorio joj je. Opskrbili su se tada kondomima, lubrikantom te aloe vera gelom. 

1. dan

Nakon što su odmah zaspali dan prije kad su stigli u resort, prvi dan eksperimenta probudili su se vrlo rano, oko pet ujutro, i odmah se poseksali. "Bio je to dobar početak. Zanimljivo, nakon dva sata opet smo se poseksali, u istom krevetu u istoj sobi. Ni ne sjećam se kad sam se zadnji put poseksala dva puta u dva sata. Treća runda dogodila se navečer kad smo se vratili s plaže. Umorni i opečeni od sunca, još uvijek imali smo dosta energije. Odličan prvi dan!"

2. dan

"Probudio nas je alarm, bilo je već 10 sati. Odmah smo se poseksali pa smo odlučili otići na plažu i unajmiti sobu na nekoliko sati. I tamo smo se seksali i bilo je sjajno. Nakon što smo se vratili umorni, moj dečko izgledao je poprilično iscrpljeno... Tad smo otvorili prvi lubrikant. Ostalo je, kako kažu, povijest. Nije loše za drugi dan, uopće nije loše".

3. dan

"Dan smo počeli poprilično kasno, a sobu smo napustili tek nakon prve runde 'izazova'. Bila sam malo nadrkana - nisam znala do čega je. Kad smo se oko ponoći vratili u sobu, shvatili smo da smo se poseksali samo jednom. Kvragu! No bili smo odlučni da odradimo barem drugu rundu. Rezultat? Trebalo nam je puno lubrikanta. Dan 3: neočekivano!"

4. dan

"Gdje smo? Čini mi se kao da sam umrla i probudila se na krevetu od igla. Bilo mi je teško kretati se. Seks je bio posljednje što mi je bilo na pameti. Gledala sam dečka koji je hrkao kao kit i shvatila da je naš izazov otišao u kurac. Dan 4: Da, postoji nešto kao što je previše seksa i vrlo lako može dosaditi."

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz seks, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: seks.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više