Od J.Lo do ovoga: Umjetna stražnjica slavne reperice jučer je bila izvan kontrole

Foto: X17/Guliver, Splash News, Getty, Instagram

ODAVNO je poznato kako je šoubiz svijet vrlo okrutan kada je u pitanju izgled, posebno ženski.
 
I dok neke žene idu pod nož kako bi izgledale mlađe, postoje i one koje povećavaju određene dijelove tijela, jer je to, eto, "moderno".
 
 
Eru velikih, ali prirodnih stražnjica davnih je dana započela latino diva Jennifer Lopez, a obline na tom djelu tijela posebno su popularizirale sestre Kardashian-Jenner, u prvom redu Kim koja nikada nije željela priznati da je njezina stvorena kod plastičnog kirurga.
 
 
 
Zatim je došla Khloe, a potom i Kylie koje svoj izgled danas mogu zahvaliti isključivo plastici, a posebno stražnjice koje nisu ni velike, već gigantske. A nakon Kim, velike pozadine poželjele su i brojne druge slavne dame, kao što su starlete Amber Rose i Blac Chyna, ali i australska reperica Iggy Azalea te njezina kolegica Nicki Minaj.
 
 
 
27-godišnja Iggy već godinama nasmijava javnost činjenicom da ne želi javno priznati da ima umjetnu stražnjicu, iako je bez problema priznala kako je operirala grudi, jer je imala nisku razinu samopouzdanja zbog svojih prirodnih.
 
Iako i sam pogled na njezinu pozadinu otkriva o čemu je riječ, Iggy je nedavno i demonstrirala tu "umjetnost" u uskoj haljini boje senfa u kojoj joj je pozadina bila doslovno izvan kontrole.
 
 
 
Reperica ju je obukla za večeru s prijateljicama u poznatom restoranu Craig's u Zapadnom Hollywoodu, a slike govore doista 1000 riječi pa ćemo tu stati.