Preslatkom fotografijom Kim Kardashian obilježila Saintov 2. rođendan

Foto: Splash/Instagram 

SAINT West jučer je proslavio 2. rođendan, a mama Kim obilježila ga je preslatkom fotkom koju je objavila na svom Instagram profilu. 

"Sretan rođendan mom predivnom sinu Saintu!", napisala je uz sliku uz klasičan izljev majčinske ljubavi koju je potkrijepila riječima: "Jako te volim! Ne možeš ni razumjeti koliko!"  

Doista, dvogodišnje dijete još uvijek ne može naslutiti koliko je majčinska ljubav velika, duboka i jaka, a iako je takva svaki dan, majčinska se ljubav posebno jako osjeti upravo u danima oko dječjih rođendana. A kako je Saint rođen u prosincu, mjesecu obitelji i darivanja, njegov se rođendan poklopio s velikim predblagdanskim izljevima ljubavi kojima nas Kim redovno časti. 
 
Kim je, naime, započela sa svojim malim projektom "25 dana do Božića" pa od 1. prosinca na svom profilu objavljuje po jednu fotografiju.
 
 
Startala je sa Saintom, potom s North, ali je rođendanska slika malog slavljenika pobrala najveću pažnju do sada. 

 
Lajkalo ju je više od 1,2 milijuna ljudi, po čemu je već ušla u oštru konkurenciju za najlajkaniju fotografiju na Instagramu ove godine. 

>>>Fotografija koja je pobrala najviše lajkova na Instagramu ove godine pripada bivšoj trudnici<<<
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kim kardashian, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: kim kardashian.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više