Dubrovačka županija donirala Vukovaru devet tona mandarina

Pixsell/Dusko Jaramaz

POVODOM nadolazećih božićnih blagdana Dubrovačko-neretvanska županija donirala je, i u Vukovar dopremila, devet tona mandarina namijenjenih vukovarskom Caritasu, bolnici u Vukovaru, kao i udrugama zdravstvene i socijalne skrbi te braniteljskim udrugama s područja Vukovarsko-srijemske županije.

Donaciju je u Vukovaru predala zamjenica dubrovačkog župana Žaklina Marević, istaknuvši da je ova humanitarna donacija znak pažnje, potpore i prijateljstva dviju županija.

Već osma godina doniranja


Podsjetila je da najjužnija hrvatska županija, Dubrovačko-neretvanska, u predbožićno vrijeme već osmu godinu donira veću količinu mandarina najistočnijoj hrvatskoj županiji, Vukovarsko-srijemskoj.

„Mandarine su važne po svojoj vrijednosti, poruci koju nose, ali i ljubavi koju Dubrovačko-neretvanska županija pokazuje prema Vukovaru i Vukovarsko-srijemskoj županiji“, zahvalio je vukovarsko-srijemski dožupan Damir Barna, primajući donaciju. Izrazio je uvjerenje da će ova humanitarna akcija potaknuti suradnju između dvije županije i na druge segmente života.

Pročitajte više