Ova se obitelj preselila iz Amerike u Indiju kako bi pomagala životinjama u nevolji

Screenshot: YouTube

MNOGIMA je teško zamisliti život bez obitelji i prijatelja koje poznaju cijeli život. Neki su ljudi primorani preseliti se zbog elementarnih nepogoda, promaknuća na poslu ili zbog potrage za boljim životom. No ova je obitelj odlučila napustiti svoje rodno mjesto iz potpuno drugog razloga. Ostavili su sve iza sebe i preselili se u Indiju kako bi pomagali bolesnim i napuštenim životinjama.

Kažu kako su na zapadu životinje dobile ulogu ukrasa. Ljubimci ljudima sve češće služe za pokazivanje. Ostale se životinje iskorištavaju u razne svrhe, a zbog toga jako pate. Empatiju prema životinjama danas ima malo tko. Oni su sa životinjama oduvijek bili povezani i odlučili su ostatak svog života provesti pomažući onima kojima je pomoć najviše potrebna.

Velik je broj zanemarenih životinja u Indiji. Brojni videi i fotografije dokaz su za to. Ova je obitelj osnovala udrugu Animal Aid i do sada su spasili više od 60 tisuća životinja. Neke od njih bile su teško ozlijeđene i bolesne, a oni su im pomogli da se potpuno oporave. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više