Punica Tarika Filipovića svjedočila na sudu: "Krala je i novac, nestao je prsten od 5000 eura"

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

TARIK i Lejla Filipović na sudu su sa svojom bivšom spremačicom koju optužuju da ih je pokrala.

Filipovići optužuju čistačicu da im je u periodu od tri godine ukrala nakit i nešto novca, a ukupna šteta procijenjena je na 150 tisuća kuna. Suđenje je započelo u ožujku, a nedavno su počeli curiti detalji nemilog događaja.

Danas je na sudu svjedočila Fehima Šehović, majka Lejle Filipović, koja tvrdi da je spremačica i njoj otuđila novac i prsten vrijedan 5000 eura.

"Sjećam se tog dana, bio je Tarikov rođendan. Pošla sam u svoju sobu kako bih nešto uzela, a kad sam otvorila ormar, torba nije bila tamo gdje sam je ostavila. U novčaniku sam imala 300 kanadskih dolara i nešto eura, a kad sam ga otvorila, primijetila sam da mi nedostaje 100 kanadskih dolara", rekla je Tarikova punica i dodala kako joj je nestao i prsten vrijedan 5000 eura koji je dobila na poklon.

Fehima Šehović tvrdi da je upozorila kćer da joj nestaje novac i da su nakon toga obje otišle u spavaću sobu bračnog para Filipović te shvatile da je dobar dio nakita nestao iz ladice.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Mostar instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Mostar

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.


 

Pročitajte više