JUVENTUS PRIMIO TRI KOMADA Porazom kod Sampdorije ostao četiri boda iza Napolija

Foto: Guliver Image/Getty Images

DRUGI poraz Juventusa u ovoj sezoni Serie A! Sampdoria je branitelja naslova u 13. kolu pobijedila s 3:2, a do sudačke nadoknade je vodila 3:0.
 
Sva tri gola domaća momčad zabila je u drugom poluvremenu. Prvo je Szczesnyja, koji je branio umjesto ispadanjem Italije potresenog Buffona, matirao Zapata u 52. minuti. Sjajno se snašao u skoku pet metara od gola gostiju.
 
Dvadeset minuta kasnije Torreira je pronašao prostor na 18 metara, namjestio se na udarac i sjajno pogodio suprotni kut. Konačan rezultat u 79. minuti postavio je Ferrari neometan pogotkom s tri metra. Sampdoria je tri gola zabila iz prva četiri udarca u okvir gola na utakmici.
 
U sudačkoj nadoknadi je Higuain s bijele točke smanjio na 3:1, a Dybala u 94. minuti dao nadu gostima da ipak mogu izbjeći poraz, ali za to je bilo prekasno.
 
Juventus, koji je u prvom dijelu propustio povesti u dvije prilike preko Higuaina, nakon 13 kola ima četiri boda manje od Napolija i ne izgleda moćno kao ranijih godina.
 
Mandžukić je odigrao cijelu utakmicu za Juventus, a Strinić za pobjedničku momčad.
 

 
Fiorentina je bez ozlijeđenog Badelja osvojila bod na gostovanju kod SPAL-a (1:1), a isti rezultat bio je na utakmici Torina i Chieva na kojoj je Belotti promašio penal za pobjedu domaćih.
 
Udinese, za kojeg je Perica odigrao cijelu utakmicu, a Balić igrao do 68. minute, na svom terenu izgubio je 0:1 od Cagliarija.
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz europske lige, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: lige petice

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više