VIDEO Muškarac koji tvrdi da je stigao iz 2028. godine opisao što čeka svijet u budućnosti

Screenshot: YouTube

ČOVJEK pod pseudonimom Noah tvrdi da je vremenski putnik te da je riskirao svoj život da bi se vratio iz 2028. godine u 2017. i upozorio čovječanstvo na sve ono što ih čeka u budućnosti.

Njegova ispovijest objavljena je na YouTube kanalu Paranormal Elite. On tvrdi da je sudjelovao u tajnom projektu američke vlade te da zapravo ima 50 godina, no da je uzeo lijek koji ga je pomladio i vratio u mladost, odnosno pretvorio ga u 25-godišnjaka.

On tvrdi da će za putovanje kroz vrijeme javnost saznati 2028. godine, no da je ono moguće još od 2003. godine. Kaže da je njegova "prirodna godina" 2021. jer je tad "proživio većinu svog života". 

Tvrdi da će 2021. godine postojati uređaji slični današnjim Google naočalama koji će izgledati poput običnih naočala, no imat će snagu obrade današnjih stolnih računa, kaže. Kaže i da će 2020. godine Donald Trump ponovno biti izabran za predsjednika SAD-a.

Prema njegovoj priči, do 2021. godine električni automobili, kao i automobili koji voze samostalno bit će uvelike unaprijeđeni te će električni automobil moći prijeći i do 600 kilometara nakon samo jednog punjenja.

Virtualna realnost, održiva energija i umjetna inteligencija prema njegovoj priči bit će "big deal" u budućnosti te svima preporučuje da svoj novac i vrijeme ulažu upravo u to.

Živi bili pa vidjeli.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz paranormalno, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: paranormalno.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku,  dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više