Twerkerica Sarah obračunala se s hejterima: "Treba vas biti sram, rijetko tko od vas je čovjek"

Foto: Facebook

BEZ SUMNJE najveća zvijezda ovogodišnjeg Supertalenta Sarah Seifert odlučila je poslati jasnu poruku svima koji je napadaju. Njena objava stigla je nakon članka na Indexu pod naslovom "Mlada Sarah Seifert o životu u gradu heroju: 'Volim Vukovar, ali to je mrtav grad i odlazim'" u kojem je atraktivna Vukovarka iznijela svoje viđenje tog grada danas. Spomenuti članak izazvao je lavinu komentara onih koji se s njim ne slažu.

"Je l' se osjećate bolje kad javno napišete komentar u kojem vrijeđate osobu koja se potrudila za ovo gdje je stigla? Mislim da vas treba biti sramota, znate li što kandidat proživljava i koliko se pripremao za nastup? Znate li da od jutra do mraka radite u studiju, možda žedni, gladni, a to nitko ne vidi? Znate li koliko budete umorni psihički i fizički, a znate da je sutradan isto to? Ja se ne sramim što sam iskrena i što sam rekla sve one stvari za ljude u Vukovaru. Hvala ljudima koji su tu za mene, stvarno ima vas i volim vas. Ali ljudi moji, naravno, i sami znate da je grad pun lažova i zabadalica koji nemaju život pa komentiraju VAS. Volim Vukovar kao grad, a ljude samo neke, jer svi ste vi ljudi, rijetko tko je čovjek", poručila je.

Iako nije ušla u finale Supertalenta, Sarah je jedina ovogodišnja kandidatkinja o kojoj su ispisane stotine članaka u domaćim medijima. O njoj je pisao i Daily Mail, a objava njenog nastupa na 9Gagu izazvala je ogromnu pozornost. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Supertalent i Saru Seifert, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Supertalent i Sarah Seifert.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linkudok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više