Kujundžić: Rohatinskog sam mogao nagovarati jedino da napravi kolonoskopiju ili gastroskopiju

Screenshot: N1, Hina

BIVŠI guverner HNB-a Željko Rohatinski prošlog je tjedna prilikom svjedočenja pred istražnim povjerenstvom za Agrokor izjavio kako su ga Karamarko, Kujundžić i Todorić nagovarali da se kandidira za predsjednika Republike. Milan Kujundžić istog je dana kazao kako ne zna što Rohatinski govori.

"Ne znam što čovjek govori, ja nisam sigurno nikoga nagovarao da se bavi politikom", odgovorio je Kujundžić novinarima pred Banskim dvorima, koji su tražili komentar izjave Rohatinskog pred saborskim istražnim povjerenstvom za Agrokor.

Odgovarajući na pitanje znači li to da Rohatinski laže, Kujundžić je rekao: "Ne tvrdim ja to, ja ništa ne tvrdim, ja samo znam da ga ja nisam nagovarao, o čemu čovjek govori, ja ne znam." Na upit je li uopće razgovarao s Rohatinskim o takvim pitanjima, Kujundžić je kazao kako su "mnogi ljudi njemu bili pacijenti, a ne smije govoriti koga je sve u životu sreo."

"Rohatinskog sam sreo kod Todorića"


Kujundžić je danas gostovao u Točki na tjedan na N1 Televiziji gdje se opet osvrnuo na izjave Rohatinskog. Sjetio se nekih detalja oko Rohatinskog.

"Moram priznati da sam se slatko nasmijao na to, da je tako obrazovan čovjek ispalio to da sam ga nagovarao. Ja sam ga samo jednom u životu vidio. U političkom sustavu tad nisam zauzimao nikakvo mjesto, a sreo sam ga kod gospodina Todorića jer sam nekoliko puta bio kod Ivice Todorića, jer je to čovjek koji je puno puta pomogao i bolnici Dubrava. I 2004. kad sam postao ravnatelj u Dubravi, radili smo kongres u Vukovaru uoči ove obljetnice, a gospodin Todorić je osigurao prijevoz, smještaj i hranu ljudima koji su tamo sudjelovali", rekao je Kujundžić.

"Jedino na što sam mogao nagovarati gospodina Rohatinskog je da napravi kolonoskopiju ili gastroskopiju", rekao je Kujundžić u Točki na tjedan.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Agrokor, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Agrokor.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više