Majka Hrabrost: Uletjela u vatrenu stihiju i puzala kroz požar kako bi spasila kćer

Foto: Facebook

MAJKA troje djece Angel Fiorini probudila se iz sna i shvatila da ne može disati te da njena kuća u Washingtonu gori. Sve što je željela bilo je spasiti svoju djecu pa je zgrabila Vinnieja i Rosalie te istrčala iz kuće. Njena najstarija kći Gianna ostala je zarobljena u vatrenoj stihiji.

"Potrčala sam nazad po nju, nisam se ni trenutka dvoumila, htjela sam je spasiti", rekla je Angel za Daily Mail.

Dodala je da se nije bojala jer je bila pod navalom adrenalina. Puzala je do spavaće sobe svoje kćeri Gianne, koja ju je cijelo vrijeme dozivala.

"Povukla sam je na pod i vukla iz sobe, kroz hodnik do vrata kuće. Bilo je teško, no željela sam je zaštititi", rekla je.

Njen susjed, umirovljeni vatrogasac, vidio je što se događa i pohitao im je pomoći. Ugledao je Angelinog sina Vinnieja kako se pokušava vratiti u kuću pa ga je odvukao nazad. Ušao je u kuću i pronašao majku i kćer kod ulaznih vrata. U to vrijeme Gianninu sobu već je zahvatio plamen.

Angeli je 43 posto tijela bilo prekriveno opeklinama trećeg stupnja, a ruke, dlanovi, leđa i vrat bili su joj potpuno opečeni. Gianna je zadobila manje opasne opekline, a liječnici su se složili da bi bila teže ozlijeđena da je majka nije štitila svojim tijelom od plamena.

Angel je deset dana bila u induciranoj komi nakon što je zadobila bakterijsku upalu pluća, a prošla je i tri operacije presađivanja kože.

Obitelj koju nisu poznavali donirala im je mobilnu kućicu, a ostali su im pomogli svojim darovima.  Nakon oporavka Angel se udala za svog dugogodišnjeg partnera, oca svoje djece.

Pročitajte više