FOTO Vruće fotke seksi glasnogovornice ministra obrane šokirale Ruse

Foto: Twitter

RUSKI ministar obrane Sergej Šojgu za svoju novu glasnogovornicu imenovao je 26-godišnju televizijsku novinarku Rosijanu Markovsku. Odluka o imenovanju objavljena je 15. studenoga, rekla je Rosijana novinarima.

Ona će odsad raditi kao glasnogovornica, dok će Igor Konašenkov ostati direktor Odjela za informiranje i masovne komunikacije vojnog resora.

Rosijana je rođena 6. siječnja 1991. godine, a studirala je novinarstvo na Dalekoistočnom federalnom sveučilištu. Dosad je radila kao dopisnica, urednica i voditeljica programa televizije Vladivostok, a od 2015. godine je dopisnica TV Zvezde.

Ruse nije toliko iznenadila dob mlađahne glasnogovornice, koliko njen izgled i seksi fotke koje je dosad objavljivala. Nakon imenovanja Rosijana je obrisala svoj profil na ruskom pandanu Facebooku, VKontakteu. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Rosijanu Markovsku ili Rusiju, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Rosijana Markovska, Rusija.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više