Rogan: Cro Copa su pustili da se bori u tenisicama i tako je pogodio Hunta “high kickom”, u Prideu ih je bolio k…

Foto: Screenshot YT

JOE ROGAN pokrenuo je novi segment svog popularnog JRE podcasta, posvećen isključivo MMA-u. UFC-ov komentator prošao je kroz aktualne teme iz svijeta slobodne borbe, ali se prisjetio i legendarne brade Marka Hunta kao i njegovog MMA meča protiv Mirka “Cro Cop” Filipovića.

Filipović je 2005. u Prideu “Super Samoanca” pogodio u glavu svojim najjačim oružjem, lijevim “high kickom”, no inače ubojiti udarac hrvatskog borca nije uspio zaustaviti Hunta koji je u konačnici slavio podijeljenom odlukom sudaca.

Rogan navodi ovu borbu kao dobar primjer Huntove čvrstoće, ali je također fasciniran činjenicom da su Cro Copu dopustili da se bori i koristi nožne tehnike noseći hrvačke tenisice.

"Hunt je u najboljim danima imao najčvršću bradu svih vremena”, rekao je Rogan. “Cro Cop ga je 'high kickom' čisto pogodio u glavu, a Hunt je na trenutak samo malčice zateturao (smijeh). Taj udarac bi uništio ljude. Nakon Cro Copovog ‘high kicka’ većina ljudi išla bi na 'spavanje'.

Ali postoji snimka. Poprilično sam siguran da je Cro Cop nosio tenisice. Da. To je ludo. Dopustili su Cro Copu da kik-boksa u tenisicama. U Prideu ih je bolio kurac. Vidiš, pogodi ga u glavu i ovaj samo malo zatetura i to je to. To nije normalno! Morate razumjeti koliko je to ludo. Ljudi, ako ne znate - to je ludo. Mirko Cro Cop šalje ljude na spavanje, a Hunt nakon njegovog udarca nije bio ni pospan. Hunt je imao najčvršću bradu.”

Pročitajte više