NBA izdanje mladića iz Cedevite: Pogledajte što je sinoć napravio Džanan Musa

Foto: Hina

KOŠARKAŠI Cedevite su u susretu 9. kola regionalne ABA lige u KC "Dražen Petrović" uvjerljivo svladali Mornar iz Bara s 99:74 (23-19, 23-17, 32-22, 21-16).

Cedevita je na parketu potvrdila razliku u kvaliteti između ove dvije momčadi, vodila od samoga početka, a što je utakmica odmicala kraju, njezina je prednost bila sve veća.

Odličnu je večer imao 18-godišnji Džanan Musa koji je postigao 35 koševa uz sjajan šut iz igre od 83 posto, dok je kod gostiju najefikasniji bio Brandis Raley-Ross sa 17 ubačaja.

Musa je, uz šut 10/12 iz igre, gađao 10/11 penale, uz pet skokova, tri asistencije i tri ukradene lopte. Bilo je to NBA izdanje bosanskohercegovačkog košarkaša, rođenog u Bihaću.

Nije imao izgubljenih lopti. Najbliži suigrač bio mu je Roko Leni Ukić s 20 poena manje.

Košarkaš Cedevite zabio je više poena od dva najbolja strijelca u ekipi Mornara zajedno

"Ponosan sam na sebe, stručni stožer i sastav. Jako mi je drago što idemo svi na odmor s ove dvije pobjede. 35 poena mi je rekord u seniorskoj karijeri u dresu Cedevite. Dosad sam u Cedeviti sa seniorima zabio najviše 24 poena. Mislim da je ekipa večeras većinom zaslužna za moj učinak jer su me tražili u puno slučajeva. Vidjeli su da sam raspoložen. Ne može jedan igrač iznijeti sve ovo. Momčad nosi igrača i to uvijek treba biti tako", rekao je Musa nakon utakmice. 

Cedevita sada ima omjer pobjeda i poraza 6-3, dok je Mornar pao na 4-5.


Rezultati by SofaScore


 

 

Pročitajte više