Kek: Kao da se neka negativna karma nadvila nad nama

Foto: Hina

KRIZA Rijeke nastavila se i nakon reprezentativne pauze. Nakon četiri poraza u nizu, Rijeka je i petu utakmicu ostala bez pobjede, protiv Inter na Rujevici odigrala je 0:0.

Gosti iz Zaprešića stigli su ohrabreni pobjedom protiv Osijeka u prošlom kolu, ali kod prvaka im je cilj bio izbjeći poraz. I uspjeli su zahvaljujući sjajno raspoloženom vrataru Santiniju i čvrstom "bunkeru" ispred njega. Riječki napadači nisu imali ideju kako ih slomiti.

Matjaž Kek je već više puta odbacio nagađanja o odlasku s klupe, a kada je i dao svoj mandat na raspolaganje, uprava kluba mu je pružila podršku.

Kek i dalje vjeruje kako se radom i međusobnim razgovorom može izaći iz ove negativne serije.

"Opet je tu bilo želje i htjenja, ali kao da se neka negativna karma nadvila nad nama i onda ne možemo imati taj mirni završni pas. Ja im ne mogu ništa zamjeriti, trudili su se, ali naravno da ne možemo biti zadovoljni s ovim bodom", rekao je Kek nakon utakmice.

"Rotirao sam naprijed, svima sam dao priliku, ali neki i dalje igraju nogomet za sebe. Zamjene su donijele malo žustrine, ali očito nam nedostaje igrač koji će na individualnu kvalitetu ili inerciju ući u kazneni prostor i poentirati", dodao je Kek.

Uskoro opširnije...
 

Rezultati by SofaScore

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za HNL, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: HNL

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

 

 

 

Pročitajte više