FOTO Nauljena guza, oralni seks u troje... Ovo je sedam naslovnica koje su "slomile internet"

Foto: Paper Magazine

"SRUŠILA internet". Fraza je to koju smo prvi put čuli kad je izašlo izdanje magazina Paper na čijoj se naslovnici nalazila obnažena Kim Kardashian. Potom se nekoliko puta ponovila za različite naslovnice, a posljednji put prije nekoliko dana kad je Nicky Minaj snimila naslovnicu za isti magazin i jasno dala do znanja da želi nadmašiti Kiminu naslovnicu.

Magazin Paper iz izdanja u izdanje nastoji pomaknuti granice i svaki put sve više šokirati svoje čitatelje, bilo izborom sugovornika u intervjuima bilo fotografijama koje mnogi karakteriziraju čistom pornografijom.

Osnovan je 1984. godine u New Yorku, a otada su se na njegovim naslovnicama pojavljivali gotovo svi, uključujući glazbenu elitu poput pokojnog Princea, Mariah Carey, Rihanne i Marilyna Mansona.

Highsnobiety je povodom posljednjeg izdanja o kojem se danima priča pobrojao sedam naslovnica magazina Paper koje su "slomile internet.

7. Gola i trudna Blac Chyna, 2016. godina.

Naslovnicu snimila Charlotte Rutherford.

6. Krvava Chloë Sevigny, zima 2015.

Naslovnicu snimila Kate Owen.

5. Fotošopirana Kylie Jenner, Travanj 2016. godine.

Naslovnicu na kojoj su Kylie digitalno uvećana usta u vrijeme lansiranja njene kolekcije ruževa snimio je Erik Madigan Heck.

4. Marilyn Manson, ožujak 2015. godine.

Naslovnicu na kojoj Manson pozira sa svojim ocem snimio je fotograf Terry Richardson, koji je nedavno optužen za seksualno zlostavljanje modela.

3. Rihanna, ožujak 2017. godine.

Naslovnicu na kojoj Rihanna "krši pravila" snimio Sebastian Faena.

2. Nicki Minaj, studeni 2017.

Fotografiju Minaj a Troisa, koji uključuje tri Nicki snimila je by Ellen Von Unwerth.

1. Kim Kardashian, zima 2014.

Naslovnicu na kojoj Kim pozira gole i nauljene guze snimio je Jean-Paul Goude. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Kim Kardashian ili Nicki Minaj, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Kim Kardashian, Nicki Minaj.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više