FOTO Pomirili su se? Pogledajte kako je izgledao susret Kolinde i Plenkovića u Vukovaru

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

ODNOSI između premijera Andreja Plenkovića i predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović posljednjih dana nisu baš najbolji, čemu je posvjedočilo i njihovo ponašanje (odnosno ignoriranje) na dodjeli Zlatne kune.

Plenković je na dodjeli nagrada razgovarao s Jandrokovićem, predsjednici je tek nakratko pružio ruku, a ona ga je "počastila" ledeno-hladnim pogledom.

Danas su se premijer i Kolinda susreli u Vukovaru i razmijenili nekoliko riječi. Sudeći prema fotografijama, njihov je susret bio puno srdačniji nego onaj na dodjeli Zlatne kune.

Kolinda je, podsjetimo, u zadnjih desetak dana dva puta otvoreno kritizirala izvršnu vlast, odnosno vladu, a iz HDZ-a, kojim šefuje premijer Plenković, poručili su joj kako im je neobično da predsjednica tako otvoreno kritizira vladu u istom tjednu u kojem je oporbeni SDP pokrenuo prijedlog za opoziv vlade.

Predsjednica je, između ostalog, prošlog tjedna poručila da zbog loše demografske slike u Hrvatskoj vlada "izvanredno stanje".

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Kolindu Grabar Kitarović ili Andreja Plenkovića, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Kolinda Grabar Kitarović ili Andrej Plenković.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linkudok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više