Pjevačica tvrdi da mladoliko izgleda zbog kebaba: Možete li pogoditi koliko joj je godina?

Foto: Youtube/Instagram

AJDA PEKKAN, turska pjevačica koja se proslavila sedamdesetih, plijeni pozornost svojim nevjerojatno mladolikim izgledom.

Na prvi pogled nikad ne biste pogodili da ova ljepotica ima 71 godinu.

Ona tvrdi da je tajna njezinog izgleda u zdravoj prehrani.

"Uvijek pazim na to što jedem, ali ne mogu reći da se previše ograničavam u izboru hrane. Najviše volim kebab i ribu", kaže ona.

Priznala je da je napravila operaciju povećanja grudi, te da koristi anti-age tretmane u švicarskim toplicama, ali naglašava da se u dobroj formi održava zahvaljujući redovitom vježbanju.

"Mnogo se krećem i pijem velike količine vode. Svako jutro popijem mješavinu limuna, đumbira i meda u čaši vode. Nikad se nisam trudila postati uzor ženske ljepote, ali brinem se za svoje tijelo. Najviše mi je pomogla dobra genetika i bavljenje sportom", ispričala je Ajda.

Prije pjevačke karijere bavila se glumom, a 1980. nastupila je kao turska predstavnica na Eurosongu što joj je otvorilo vrata za inozemnu karijeru.

Danas je jedna od najpopularnijih turskih izvođačica s preko 42 milijuna prodanih albuma, a prošle godine Hollywood Reporter ju je svrstao na popis sto najutjecajnijih žena u zabavnoj industriji.

Ajda je također otkrila da, bez obzira na svoje poodmakle godine, trenutačno razmišlja o majčinstvu te je već kontaktirala američke i indijske liječnike kako bi dogovorila umjetnu oplodnju.  

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Ajdu Pekkan, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Ajda Pekkan.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više