Milanović dobio novi posao, radit će u Visokoj školi diplomacije

Foto: Hina

BIVŠI premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović imenovan je predsjednikom Diplomatskog vijeća Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld, doznaje Hina iz te visokoškolske institucije.

Iz Visoke škole nisu željeli iznositi više detalja, najavivši da će više informacija o Milanovićevu imenovanju biti dostupno na konferenciji za novinare o kojoj će javnost biti pravodobno obaviještena.

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld obrazuje stručnjake na području međunarodnih odnosa i diplomacije, a s radom je počela 2009. godine. Trenutačno je njezin dekan akademik Ivo Šlaus.

Milanović kaže kako je njegov cilj dovesti školu na višu razinu

Milanović je poručio kako je njegov cilj da kao savjetnik u suradnji s menadžmentom podigne tu obrazovnu instituciju na višu i prepoznatljiviju razinu.


U kratkoj izjavi za Hinu Milanović je rekao da ta visokoškolska ustanova postoji već gotovo deset godina, a sama činjenica njezinog opstanka već je velika stvar. S dobre razine koju je škola dosad izborila cilj je podići je na višu i prepoznatljiviju razinu.

Milanović novu dužnost shvaća kao čast i obvezu, pri čemu napominje da je njegova uloga isključivo savjetnička, a sve što će raditi bit će u dogovoru s vlasnicima i menadžmentom škole.
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Zorana Milanović, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Zoran Milanović.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više