POLICIJA TRAŽI POMOĆ Jeste li vidjeli ovog pljačkaša iz Zagreba?

Foto: MUP

ZAGREBAČKA policija traži muškarca koji je u utorak, 11. srpnja ove godine oko 19:50 sati na adresi u Zagrebu na Čulinečkoj cesti u trgovini počinio razbojničku krađu i ukrao novac.

Radi se o muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 185-190 cm, srednje tjelesne građe, kraće smeđe kose, neobrijan nekoliko dana, koji je u vrijeme počinjenja bio odjeven u tamnu majicu kratkih rukava s motivom američke zastave te vidljivom tetovažom na lijevoj nadlaktici, sive traper hlače, obuven u crne tenisice, a na glavi je nosio tamnu šilt kapu.

Počinio više krađa u Zagrebu

Policija je istragom došla do zaključka kako se radi o istom muškarcu koji je 14. srpnja oko 11:30 u trgovini u Zagrebu, Ulica Vranovina također otuđio novac, a još 15. svibnja ove godine oko 21 sat, počinio je drsku krađu u trgovini u Zagrebu, u Ulici Gjalskog gdje je isto ukrao novac.

Iz policije mole građane da, ukoliko imaju informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, iste dojave najbližoj policijskoj postaji, jave na broj 192 ili mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.



Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz krađe, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: krađa.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više