Holivudski brak za koji nitko nije mislio da će ovako ružno završiti

Foto: Getty

PAR je prekinuo nakon 10 godina veze.
 
Pjevačica, glumica i oskarovka Jennifer Hudson iza sebe ima uspješnu karijeru, ali nimalo sretan privatni život.
 
Za glumicu je sve krenulo nizbrdo 2008. godine kada je bivši suprug njezine sestre Julije nakon žestoke obiteljske svađe hicima iz pištolja ubio njezinu majku, brata te 7-godišnjeg nećaka.
 
 
Nekoliko godina kasnije, glumica je javno oprostila ubojici svoje obitelji. ''Osjećam da to nije Williamova krivica. Naprosto nije bio metalno zdrav, i nisam mu mogla pomoći. Mnogo je stvari isplivalo na površinu, a mi o tome nismo ni mogli znati prije, počevši od njegova odrastanja. Sad nam je jasno da zapravo nikada nije imao šansu za normalan život", rekla je tada Jennifer za Williama Balfoura koji je osuđen na doživotni zatvor.
 
Glumica je utjehu pronašla u svom zaručniku, profesionalnom hrvaču Davidu Otungi s kojim ima i osmogodišnjeg sina, no nakon deset godina ljubavi par se rastaje i to na nimalo lijep način.
 
 
Kako prenose strani mediji, Jennifer je tražila i dobila zabranu pristupa njoj i sinu, no njegov odvjetnik podrugljivo je komentirao kako Jennifer samo dobro glumi žrtvu, odnosno samu sebe.
 
Razvod je iznenadio i njihove bliske prijatelje koji nisu imali pojma da nešto nije kako treba, a par je često isticao kako želi još jedne dijete. Jennifer se još uvijek nije oglasila, a doista se nadamo kako se ne radi o još jednom slučaju obiteljskog zlostavljanja.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Jennifer Hudson, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Jennifer Hudson.
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.