PJACA NAPADA MILAN Hrvat veliko pojačanje Juventusa protiv legendarnog Gattusa

Foto: Getty Images / Guliver Image

MARKO PJACA sve je bliži povratku u prvu momčad Juventusa. Hrvatski dragulj oporavio se od teške ozljede koju je doživio prije sedam mjeseci u prijateljskoj utakmici protiv Estonije, kada je pokidao križni ligament koljena. 

> NOVI ŽIVOT PJACE U JUVENTUSU Allegri mu spremio novu ulogu u momčadi

Naravno, trener Massimiliano Allegri ne želi ništa riskirati te postepeno i strpljivo želi vratiti Pjacu, koji će, bez dvojbe, biti veliko pojačanje Stare dame u nastavku sezone. 

> PJACA SE VRATIO Zabio dva gola u prijateljskoj utakmici

Zato će bivši igrač Dinama pričekati na prvu utakmicu ove sezone za prvu momčad talijanskog prvaka, ali će zato u subotu (13 sati) zaigrati u derbiju protiv Milana, u devetom kolu Primavere. Milan i Juventus do 19 godina borit će se za nove bodove, a Pjaca će startati u ekipi Alessandra Dal Canta, te pokušati pomoći protiv momčadi koju s klupe vodi legendarni Gennaro Gattuso.

Pjaca je do sada za Juve odigrao 20 utakmica i postigao jedan pogodak protiv Porta u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka prošle sezone i time otvorio put talijanskoj momčadi do četvrtfinala, a kasnije i finala. 

U Primaveri je vodeća Atalanta sa 17 bodova, a slijede Inter i Milan s po 16, dok Juventus za sada ima tek devet bodova i drži 10. mjesto. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Marka Pjacu i Juventus, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Europske lige 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

Pročitajte više