Fejsom se širi fotografija s Visa: "Mi u vlasti smo nesposobni, organizirajte se sami"

Foto: FaH/Facebook

FACEBOOKOM se ovih dana munjevito proširila fotografija plakata snimljenog na otoku Visu.

Na plakatu je objavljen navodni poziv gradskih vlasti i Turističke zajednice Visa građanima da se "zbog naše nesposobnosti samostalno organiziraju povodom nadolazećih blagdana".



Tekst plakata s duhovitom, ali u isto vrijeme i zabrinjavajućom porukom, prenosimo u cijelosti:

"Javni poziv
 

TZ Vis i Grad Vis

Zbog naše nesposobnosti molimo građane da se samostalno organiziraju povodom nadolazećih blagdana. Mi smo spremni vama donijeti kioske na Trg Klapavica a vi se dalje organizirajte kako znate i umijete. Za prijave s idejama (jer nama nikako da neka ideja padne napamet) molimo vas da se javite u prostorije TZ Vis.

Ugodne i mirne blagdane žele vam gradska uprava i Turistička zajednica Grada Visa", stoji na plakatu čija se fotografija munjevito proširila Facebookom.

Gorko-kisela šala Višana


O plakatu smo poslali upit Turističkoj zajednici Vis, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Za pretpostaviti je da se radi o gorko-kiseloj šali stanovnika Visa, razočaranih činjenicom da je njihov otok "mrtav" u blagdansko vrijeme, dok se u isto vrijeme na sva usta govori o produljenju turističke sezone na zimske i jesenske mjesece.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz grad Vis, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: grad Vis.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više