U šibenskom neboderu jutros je pod sumnjivim okolnostima umrla žena

Foto: Šibenik.in

UZROK smrti 60-godišnjakinje koju je jutros u jednom stanu na Baldekinu bezuspješno pokušavala reanimirati ekipa hitne pomoći još uvijek se istražuje, a očevidom rukovodi Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku, piše Šibenik.in.

Policija je jutros oko 10 sati dobila dojavu o tome kako se u jednoj šibenskoj zgradi pokušava reanimirati žensku osobu. No, reanimacija nije uspjela i oko 10:15 liječnici su konstatirali smrt.

Kako medicinsko osoblje nije moglo potvrditi da je nesretna žena preminula prirodnom smrću, policija je u dogovoru s tužiteljstvom odlučila provesti očevid koji je trajao cijeli dan.

"Sve okolnosti oko tog događaja i dalje se utvrđuju. Prikupljamo saznanja i poduzimamo sve kako bismo utvrdili je li bila riječ o prirodnoj smrti ili nečem drugom. U ovom trenutku ništa još ne možemo potvrditi osim da je preminula imala 60 godina, a tijelo je poslano na odjel patologije radi obdukcije", kazala je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

Ona nije htjela komentirati glasine koje su se nakon tog događaja proširile gradom, a po kojima je žena mogla biti žrtva obiteljskog nasilja.

Kako se doznaje od jedne stanarke, nesretna žena je preminula u stanu u zgradi na Baldekinu, takozvanoj 17-katnici, a policija je tamo bila i u poslijepodnevnim satima. Također, na Baldekinu se priča kako je moguće da je riječ o obiteljskom nasilju, odnosno da je sin ubio majku.

U Državnom odvjetništvu u Šibeniku popodne su kratko kazali da će o tom događaju izvijestiti priopćenjem u petak.

Pročitajte više