Napetosti u svlačionici Reala: Zaratili Ramos i Ronaldo?

Foto: Getty Images/Guliver Image

GOTOVO svakog tjedna španjolski mediji objave priču o barem jednom sukobu velikih zvijezda u najvećih europskim klubovima. Nakon navodnih sukoba igrača u PSG-u i Barceloni, koji su većinom demantirani, današnja "Marca" tvrdi da i u svlačionici Real Madrida vladaju velike napetosti.

Prema pisanju madridskog lista, kapetan Reala Sergio Ramos i glavna zvijezda Cristiano Ronaldo nisu u najboljim odnosima.

Nakon poraza Reala od Tottenhama prije dva tjedna, Ronaldo je novinarima rekao da je problem u tome što se Real odrekao iskusnih igrača prošlog ljeta (James, Pepe, Morata). Ramos mu je preko medija odgovorio rekavši da je Real osvojio dva superkupa na početku sezone kada je također bio bez tih igrača.
 
"Marca" piše da je Ronaldo ostao usamljen u momčadi zbog odlaska sunarodnjaka Pepea i Coentraa, dok Ramos uživa veći ugled i autoritet kod mladih igrača u momčadi, među kojima su mnogi Španjolci. Osim toga, podsjećaju da je Ramos nedavno otvoreno pozvao Neymara u Real, što bi se itekako odrazilo na Ronaldov status najveće zvijezde.
 
Na pitanje hoće li Ronaldo napustiti Real, Ramos je rekao: "Pitajte njega, ne znam ja te stvari".

Madridski novinari su stoga zaključili da među dvojcem vladaju vrlo napeti odnosi što se odražava na rezultatima, a ni Ronaldo nikako ne uspijeva pronaći pravu formu.

 

Pročitajte više