"Nema više skrivanja": Slađa Petrušić objavila selfie s poznatim HRT-ovim voditeljem

Foto: Facebook

SLAĐANA PETRUŠIĆ, javnosti poznatija kao Slađa iz Malnarove "Noćne more", na Facebooku je objavila selfie s Petrom Vlahovom. "Nema više skrivanja", napisala je uz fotku.

"Uživaj u životu i ljubavi i nek je sa srećom", "sretno Slađana i uživaj", "ne znam tko je Petar, ali želim Vam svu sreću ovoga svijeta….", samo su neke od mnogobrojnih reakcija na njezinu objavu. Pratiteljima je zahvalila na lijepim riječima. "Po komentarima vidim...kao da ste ga vi birali za mene... Sretni vi...sretna ja", napisala je.

Pjevačica je na pojedine komentare bila spremna i odgovoriti, a posebice na komentare pratitelja koji nisu bili sigurni je li na fotografiji Petar Vlahov. Iz jednog komentara neki su iščitali i kako su se zaručili. "Koliko sam ja pratila, Petar je dobar čovjek i želim vam svu sreću u braku", pisalo je u njemu, no Slađa na njega ipak nije odgovorila.

Inače, Petar Vlahov prije desetak godina svoje intimne fotke slao je izvjesnoj Petri, koja se Slađi pohvalila kako je on više nego dobar u krevetu i da "može cijelu noć".

Pročitajte više