Od bolesnih se pasa uvijek najlakše odustane, no ova obitelj vozila je kilometrima da spasi život kujice koju su drugi odbacili

Screenshot: YouTube

KUJICA Queenie godinama je bila policijski pas. Služila je državi i svoj je posao obavljala odlično. No, nakon što se razboljela, postala je gotovo nepokretna. Njezina bolest bila je uzrok napuštanja. Ostavili su je u azilu i zaboravili na sve ono što je nekada činila za njih.

Njezinu priču čula je jedna predivna obitelj. Odlučili su sjesti u auto i voziti od Colorada do Los Angelesa. Znali su da je moraju spasiti. Oni su se zaljubili u njezin osmijeh i njezinu osobnost i znali su da rade ispravnu stvar. Queenie je svojoj obitelj donijela neviđenu sreću.

Zahvalna im je na svemu i svakog dana pokazuje napredak. Postoje dani kada ništa ne može, kada je osuđena na ležanje i kada je sve boli. No, Queenie je pas koji se ne predaje. Nadamo se da će svakoga dana napredovati sve više i da će njezina priča potaknuti i druge ljude da udome stare i nemoćne životinje koje su odlučile ne predati se!

Pročitajte više