VIDEO Britanci pozvali bogataše da posjete Hrvatsku, ali potkrala im se stvarno glupa greška

Screenshot: Youtube

BRITANSKA agencija Alux koja se opisuje kao "mjesto gdje se budući milijunaši dolaze inspirirati" bavi se temama koje se tiču luksuza. Osim popisa najskupljih i najluksuznijih stvari, na njihovoj web stranici možete naći prijedloge zanimljivih turističkih destinacija.

Nedavno su snimili video u kojem promoviraju našu zemlju i nazvali ga "15 stvari koje niste znali o Hrvatskoj". U samom uvodu napominju da se radi o zemlji u koju se lako zaljubiti i o Hrvatskoj govore u najboljem svjetlu, ali potkrala im se i jedna greška.

U dijelu gdje govore o Dubrovniku prikazuje se fotografija Starog mosta u Mostaru. Ostale fotografije ipak prikazuju stvarna mjesta u Hrvatskoj.

U nastavku videa spominju Stradun kao najskuplju ulicu u državi, a navode i kako je i filmska industrija prepoznala Hrvatsku kao zanimljivu destinaciju na čijem su tlu snimani hitovi poput "Igre prijestolja", "Robina Hooda" i "Ratova zvijezda".

U videu preporučuju i druga mjesta koja smatraju vrijednima pažnje poput Huma, Opatije, Pule, Zadra... 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Dubrovnik, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Dubrovnik.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više