Caitlyn Jenner na kćerin rođendan stigla s misterioznom plavušom

Foto: Getty, Instagram

MANEKENKA Kendall Jenner sinoć je slavila 22. rođendan.
 
No umjesto velike zabave, smeđokosa manekenka priredila je intimnu obiteljsku večeru na koju je stigla i Caitlyn Jenner, nekad Bruce.
 
 
No njegova promjena spola odavno je prestala biti tema tabloida, a sada se nagađa s kim se Caitlyn viđa. Naime, na rođendan kćeri stigla je u pratnji mlađahne plavuše čije se ime još uvijek nije saznalo pa se nagađa radi li se o novoj ljubavi ili možda prijateljici od Kendall koja je iskoristila besplatni prijevoz.
 
 
Kako god bilo, od samih početaka života u ženskom tijelu, Caitlyn je bila viđana u društvu uglavnom plavih žena pa se čini kako ima svoj tip. "Nikada me nisu privlačili muškarci, već isključivo žene no sada se želim deklarirati kao aseksualna osoba", jednom je prilikom izjavila.
 
 
Podsjetimo, vijest o promjeni spola potvrđena je u travnju 2015. godine, legendarnom Vanity Fair naslovnicom gdje je Caitlyn prvi put pozirala kao žena. Tada je i priznala kako je hormonske tablete pila godinama prije no prestala je kada je upoznala bivšu suprugu Kris, odnosno mamu Kardashian kojoj cijela obitelj i može zahvaliti slavu.
 
No čini se kako se neke stvari nikada ne mijenjaju pa je bivši osvajač Olimpijske medalje spol u potpunosti promijenio u siječnju 2017. godine, a od priznanja prolazio je kroz teška razdoblja koja su dodatno otežavale i obiteljske razmirice.
 
 
No čini se kako je mnogobrojna reality obitelj pronašla način kako funkcionirati zajedno, ali i prihvatiti ljubavne i mlađahne interese ekscentrične Caitlyn.