Morate vidjeti što su Kardashianke obukle za Kendallin rođendan

Foto: Splash 

VLASNICA najdužih nogu u obitelji Kardashian-Jenner danas slavi 22. rođendan.
 
Za razliku od prošle godine, Kendall ovoga puta nije partijala s prijateljicama manekenkama već je organizirala mirnu obiteljsku večeru. Prošlogodišnju svjetlucavu oskudnu haljinu sada je zamijenila parom jednako blještavih čizama dizajnerske kuće Saint Laurent koje uklopila u "Jenny from the Block" outfit s trapericama, kratkim bijelim topićem i velikim okruglim naušnicama.
 
 
A čini se da je dress code za Kendallinu rođendansku večeru bio otkriveni trbuh, jer su i druge sestre u restoran došle u superkratkim topićima. Kim Kardashian utegnula se u dugačku suknju "pencil" kroja koju je iskombinirala sa svijetlo plavim topićem koji izgleda kao donji veš i minimalističkim bijelim sandalama. Da ne znamo gdje se uputila, pomislili bismo da ide na plažu.
 
 
Ispred restorana uhvaćena je i najstarija Kardashianka, Kourtney, koja je trbuh otkrila u kratkom bijelom kardiganu ispod kojeg joj je provirio grudnjak, a iskombinirala ga je sa širokim crnim hlačama s bijelim šavovima te prorezima sa strana nogavica.
 
 
Kylie i Khloe propustile su rođendansku večeru, možda zbog nekih neodgodivih obaveza, a možda i zato što nisu htjele otkriti svoje trudničke trbuščiće...