Peti dan potrage za pilotom kanadera koji se ubio na Masleničkom mostu, policija moli pomoć

Foto: Pixsell/Hrvoje Jelavić, Hina

POTRAGA za pilotom kanadera, satnikom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane koji se u ponedjeljak ubio hicem u glavu, a potom pao s Masleničkog mosta, nastavljena je i danas.

>> Za pilotom koji se ubio na Masleničkom mostu i danas su tragali ronioci, brodovi, helikopteri i avioni

>> Specijalci traže tijelo kod Masleničkog mosta, ubio se pilot kanadera

Iz zadarske policije pozivaju građane s područja Maslenice, ribare i rekreativce, da obrate pažnju na području potrage te policiji na telefon 192 dojave svaku informaciju koja može pomoći u istrazi.

"Prema dosadašnjim informacijama nestali muškarac u trenutku nestanka bio je odjeven u trenirku marke Adidas, tamnoplave boje sa svijetloplavim rukavima i dijelom prednjice te crne tenisice iste marke", priopćeno je iz policije.

"Jučer su u potrazi osim policijskih službenika Policijske uprave zadarske, ronioca specijalne policije iz Splita i Rijeke, djelatnika Lučke kapetanije, sudjelovali ronioci JVP Grada Zagreba, pripadnici HGSS-a s tri plovila i lokalni ribari. Područje potrage nadlijetali su i Pilatus te helikopter Hrvatske vojske. Danas se potraga nastavlja pretraživanjem Novskog ždrila, Novigradskog mora i Velebitskog kanala", dodaje se u priopćenju zadarske policije.
 

Pročitajte više