Domaće fashionistice već se hvale komadima iz nove kolekcije Heidi Klum za Lidl

Foto: Instagram 

IAKO kolekcija još nije stigla u trgovine, ovih je dana preplavila Instagram.
 
Suradnja Heidi Klum i tvrtke Lidl nastavlja se na drugoj, party kolekciji nadahnutoj blagdanima koja uključuje 70 elegantnih basic, ali i modernih odjevnih komada začinjenih s puno šljokica, satena, baršuna i umjetnog krzna. I dok "obične smrtnice" trebaju čekati do 4. prosinca kako bi ugrabile povoljne party komade, kolekciju već sad na Instagramu promoviraju brojne utjecajne domaće i strane fashionistice, koje su nam pružile i mali uvid u to što nas čeka. 
 
 
Naša kolumnistica Andrea Andrassy pohvalila se ružičastim šljokičastim sakoom u kojem je lako biti zvijezda svakog tuluma, baš kao i u sjajnom srebrnom topiću manekenke Kristine Šalinović.
 
 
A da kolekcija ne uključuje isključivo šljokičaste i svjetlucave komade, pokazala je i domaća fashionistica Rita Rumora koja je izabrala obične crne "skinny" traperice. 
 
 
Na Instagramima stranih influencerica otkrili smo da će kolekcija uključivati i krznene bundice u raznim zagasitim nijansama, poput bordo i plave, kao i satenske potkošulje također u čitavoj paleti boja te trendi šljokičaste suknje. Veselimo se početku prosinca!