HAK upozorava na maglu na cestama, vozite oprezno

Foto: Pixsell/Davor Puklavec

MAGLA mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj, a ima je i na dionicama autocesta: A1 između čvorova Lučko i Karlovac; A3 Bregana-Lipovac, između čvorova Ivanja Reka-Križ i Nova Gradiška-Slavonski Brod i A4 Goričan-Zagreb, između čvorova Breznički Hum i Ivanja Reka, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Danas od 8 do 15 sati bit će zatvorena ŽC4202 u naselju Bukovlje (križanje ulica Stjepana Radića i Josipa Kozarca-kružni tok) i dionica ceste Kamenjak-Platak (asfaltiranje). Obilazak za Platak je preko Gornjeg Jelenja.

U noći 26./27. listopada od 22 do 6 sati u Rijeci bit će zatvoren podvožnjak "Žabica" (DC8), vozit će se gornjim prometnim tracima, a 27., 30. i 31. listopada bit će prekidan promet na županijskoj cesti Bjelopolje-Donji Lapac (ŽC5169) od 7 do 15 sati, zbog uklanjanja drvne mase. Obilazak: Bjelopolje-Udbina-Bruvno-Mazin-Donji Lapac i obrnuto.

Zbog radova na graničnom prijelazu Stara Gradiška promet će teći uz privremenu regulaciju. Zbog suženog kolnika u vrijeme gušćeg prometa očekuje se sporiji prolazak državne granice.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Pročitajte više