David Blaine optužen za silovanje: "Probudilo me kad je postao grub, nikad prije nisam analno..."

Foto: YouTube/Wenn/Guliver Image

BRITANSKA policija trenutno vodi istragu protiv slavnog iluzionista Davida Blainea, kojeg je bivša manekenka Natasha Prince optužila da ju je silovao 2004. godine u svom stanu.

Manekenka tvrdi da ju je iluzionist drogirao i nakon toga analno silovao. Natasha je tad imala 21 godinu i tvrdi da se silovanje dogodilo u lipnju ili srpnju te godine. Noć prije navodnog silovanja, Natasha je upoznala Blainea u jednom londonskom klubu, a on ju je sutradan pozvao kod sebe na zabavu, a kad je ona najprije odbila, ponudio je da će poslati automobil po nju.

"Zaista mu se sviđam, pomislila sam", ispričala je manekenka za Daily Beast. Kad je došla u stan, kaže da nije baš pričala s ostalim uzvanicima, a Blaine je otišao u kuhinju i donio joj votku. 20 minuta kasnije odveo ju je u sobu, rekao joj da ga poljubi i da popije piće do kraja.

Ona tvrdi da se nakon toga ne sjeća da se išta dalje odvijalo, osim jednog trenutka kad je odnos postao toliko grub da se probudila. "Bila sam na krevetu, licem prema dolje, a on je bio iza mene. Mislim da me malo probudilo jer nikad prije to (analni seks) nisam radila", kaže Natasha.

Sljedeći dan je imala snimanje, no sjeća se da se cijeli dan osjećala čudno i zbunjeno. "Sjedila sam dok su me šminkali za snimanje i samo se pitala: 'Što se dogodilo? Jesam li se seksala s njim? Jer nisam htjela...'", otkrila je.

"Bila sam potpuno zbunjena, kao u magli. Ne sjećam se da sam se otuširala, ne sjećam se kako sam se presvukla ili napustila kuću", kaže.

Natasha je Blainea prijavila 2016. godine, a policija je sad otvorila slučaj.

On je u to vrijeme postajao veoma popularan, pogotovo nakon 2003. godine kad je izveo trik "Above the Below", u sklopu kojeg je 44 dana visio u staklenoj kutiji iznad Temze, preživljavajući samo na vodi.

Blaineovi odvjetnici izjavili su da on potpuno odbacuje tvrdnje o silovanju.

Pročitajte više