Pernar slavio rođendan u Veljačinom stanu: "Sve ću vam ispričati, ali pod jednim uvjetom..."

Foto: Facebook

STAN u kojem se odvijala rođendanska proslava Ivana Pernara i u kojem se on fotografirao s Ivanom Viliborom Sinčićem, u vlasništvu je scenaristice, spisateljice i glumice Jelene Veljače.

>>>FOTO Sinčić čestitao Pernaru rođendan pa ga napali zbog pozadine fotke<<<

Naime, Veljača je prije živjela u tom stanu na Svetom Duhu, a sada ga iznajmljuje. Trenutni stanari su, kako se čini, prijatelji Pernara i Sinčića. Jelena je za Index potvrdila da je riječ o njezinom stanu, no naglasila je da "uopće nije njezina stvar tko su gosti najmoprimaca te koga pozivaju u stan".

Kako bismo provjerili o kakvoj je rođendanskoj proslavi bila riječ, kontaktirali smo i Ivana Pernara, a on je odmah od nas tražio protuuslugu.

"Ne želim se baviti ovakvim temama jer mislim da u društvu ima puno važnijih stvari poput prezaduženosti države, pravnih i fizičkih osoba, a čiji dugovi su svakim danom sve veći. Drugi makro problem je besparica, opća nestašica novca koja je također posljedica promašene monetarne politike HNB-a. Ovršni zakon je također katastrofa, radi se o ljudožderskom aktu koji doslovce proždire ljude i uništava im živote. Ako ste kojim slučajem spremni dati mi prostor da govorim o tim pitanjima, rado ću vam dati višesatni video intervju o tome kako sam se našao u stanu Jelene Veljače, kako izgleda, o njegovoj tehničkoj opremljenosti, pogledu s balkona i svim onim žutim stvarima koje ljude zanimaju", odgovorio nam je Pernar.

 

Pročitajte više