Dragulj Tottenhama blistao protiv Modrića: "On mi je bio idol"

Foto: Getty Images / Guliver Image

TOTTENHAM je osvojio zlatni bod (1:1) kod Real Madrida u trećem kolu Lige prvaka. Time je engleska momčad ostala u trci s europskim prvakom za prvo mjesto u skupini H uoči novog dvoboja u Londonu 1. studenoga. 

Jedan od najboljih igrača u momčadi Mauricija Pochettina bio je mladi 21-godišnji veznjak Harry Winks, koji se sjajno nosio na travnjaku s Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom. Zanimljivo, on je imao svega 12 godina kada je Modrić 2008. stigao iz Dinama u Tottenham, a devet godina kasnije igrao je protiv njega na Santiago Bernabeu stadionu.

"Kad sam bio na akademiji često sam gledao treninge prve momčadi. Divio sam se Modriću tada, kao i danas. Igrati protiv fantastičnog igrača kao što je on doista je poseban osjećaj, ostvarenje sna. Tu je i Kroos, koji je s Modrićem osvojio mnogo trofeja u karijeri. To su dva nevjerojatna igrača i malo sam bio prestrašen kada sam ih ugledao na travnjaku, ali je nakon nekoliko minuta sve bilo u redu", otkrio je Winks.

Mladi veznjak, koji je upisao jedan nastup za reprezentaciju Engleske i to nedavno protiv Litve (1:0) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, smatra kako je momčad odlično odigrala protiv najbolje ekipe na svijetu.

"Doći na stadion Reala, voditi i odigrati neodlučeno na kraju je veliki rezultat za nas. I dalje se borimo za prvo mjesto u skupini, a trener Pochettino je ponosan", zaključio je Winks. 
 

 

Pročitajte više