Rozga nakon prekida sa Hauserom i glasina da ima novog dečka: "Istina uvijek izađe na vidjelo"

Foto: Instagram

MJESEC dana trebalo je Jeleni Rozgi da napokon progovori o prekidu sa Stjepanom Hauserom. Prije dva tjedna na reviji Elfsa zamolili smo je za izjavu, a tada su nam ona i njen tim jasno dali do znanja da pitanja o njenom bivšem dečku ne dolaze u obzir.

Čini se da su rane u međuvremenu ipak zarasle jer je Jelena odlučila progovoriti o svom ljubavnom životu.

"Svaka pogreška, svaka kriva odluka, bila je životna škola iz koje sam učila. Prije sam bila tvrdoglavija, pogreške nisam priznavala, inatila se, ali to je bio proces učenja. Sve ono što danas jesam, postala sam zbog svojih pobjeda i poraza. Danas pogreške priznajem, a uspjehe ponosnije slavim. Prije sam bila ishitrenija, odlučivala sam na prvu, slušajući srce. Danas sam nekako odraslija, slušam instinkte, osluškujem svoje srce, ali slušam i što mi razum govori, svaka odluka koju u tom trenutku donesemo, čini nam se najboljom, ali vrijeme nam pokaže jesmo li zaista bili u pravu. Svaki je dan novi početak, svaki je dan nova prilika za život, za ljubav, za druženje s prijateljima, za obavljanje svega što vas veseli. Ja tako živim", rekla je u intervjuu za Story, u kojem je naglasila da istina uvijek izađe na vidjelo.

"Čovjek je u stanju prepoznati ljubav tek kada je iskusi. Bez obzira na to kako je definirate, ljubav je jedina prava istina u povijesti ljudskoga roda. Ja sam žena u čijem će srcu ljubav uvijek stanovati", dodala je.

Podsjetimo, vijest da su vječni zaručnici, kako ih je dio medija nazivao, prekinuli doznala se sredinom rujna. Jelena je tada poslala priopćenje kojim je potvrdila prekid, a Stjepan do danas nije dao nijednu izjavu na tu temu, a pažnju javnosti privlačio je snimkom na kojoj svira u društvu jedne od najpoznatijih svjetskih pijanistica, Lole Astanove.

Pročitajte više