Noć koju će Karim Benzema pokušati što prije zaboraviti

Foto: Guliver Image/Getty Images

AKTUALNI europski prvak Real Madrid i Tottenham odigrali su 1:1 na Santiago Bernabeu u susretu 3. kola H skupine Lige prvaka. Bila je to odlična utakmica, susret prepun uzbuđenja, koji su obilježili vratari – Keylor Navas i Hugo Lloris.

Nevjerojatno je što su promašivali igrači Tottenhama i Reala ili što su Kostarikanac i Francuz sve branili.
 
Gosti su poveli u 28. minuti nakon autogola Varanea, a izjednačio je Cristiano Ronaldo u 43. minuti iz kaznenog udarca. 
 
Tragičar utakmice bio je Karim Benzema, koji će sigurno pokušati što prije zaboraviti sve ono što se događalo na Bernabeu u utorak navečer.
 
Francuz je u Real stigao prije osam godina, za Kraljeve je odigrao 249 utakmica i nadavao se golova. Protiv Getafea zabio je 182 gola za Real, čime se na sedmom mjestu vječne ljestvice najboljih strijelaca Madriđana svih vremena izjednačio s legendarnim Gentom.
 
No, protiv Spursa ga nije išlo. Već u petoj minuti promašio je praktički prazan gol nakon što mu se lopta od vratnice odbila u noge poslije šuta Ronalda. Kad je vidio što mu je suigrač promašio, Portugalac se uhvatio za glavu.
 

Ipak, promašaj večeri dogodio se u 54 minuti. Nakon jednog ubačaja Francuz je ostao sasvim sam i s četiri metra je pogodio Llorisa u nogu. Jasno, bila je to čudesna reakcija francuskog golmana, ali dojma smo da je Benzema ovo morao zabiti.
 
Shvativši da Benzemi ne ide, Zidane je 15 minuta prije kraja umjesto Francuza u igru ubacio Asensija.
 

Pročitajte više