VIDEO Mamić na sinovoj svadbi završio na podu: "Jebo sam vam majku svima"

Foto/Screenshot: Instagram/YouTube

ZDRAVKO MAMIĆ izveo je potpuni kaos na sinovom vjenčanju kad je začuo svoju omiljenu pjesmu "Ne može nam niko ništa" Mitra Mirića, u izvedbi turbofolk pjevačice Rade Manojlović, a snimka njegovog malog showa pojavila se na društvenim mrežama.

>>>Naravno da je košulja raskopčana: Pojavila se prva fotka Zdravka Mamića na svadbi Marija i Tije<<<

Nakon što je "odigrao kolo" s mladencima Mariom i Tijom, Mamić je na mikrofon uzviknuo: "Jebo sam vam majku svima!" te gol do pasa kleknuo na pod ispred svoje nove nevjeste i podigao ruke u zrak, u svom već prepoznatljivom stilu. Zatim mu je prišla i Manojlovićka te ga, kako se čini prema snimci, obasula novčanicama (koje joj je on prethodno dao u ruke) i zagrlila ga, nakon čega je krenuo pravi delirij na plesnom podiju.

Mamiću je u jednom trenu prišao i sin Mario te ga poljubio, a kada su krenuli prvi stihovi, pjevačica se u potpunosti posvetila Mamiću. Pružila mu je ruke da ustane s poda te okrenula mikrofon k njemu, na što je Mamić zapjevao "ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole".

Dok je pjevao, Mamić je udarao šakama po zraku u "borilačkoj" pozi, a zatim počeo munjevitom brzinom izvoditi pokrete koji se mogu opisati samo kao trčanje na mjestu (što je zaista čudo za nekoga tko je propucan prije dva mjeseca). Taj ga je potez koštao jer se poskliznuo i pao na pod, no munjevitom je brzinom ustao te i posljednje taktove pjesme dočekao s rukama u zraku.

Na snimci se vidi i Ljubo Jurčić koji je također mrdao u ritmu turbofolk hita te nije izgledao kao da mu smeta Mamićev show.

Autor snimke zasad je nepoznat.

Podsjetimo, Tia Jurčić i Mario Mamić vjenčali su se u subotu na 17. katu zagrebačkog hotela Westin, a kumovi su im bili Višnja i Marko Vjetrović. Oko sto uzvanika zabavljala je srpska turbofolk pjevačica Rada Manojlović, a Tiju je cijelu noć čekao spreman tim za uljepšavanje. Među uzvanicima bili su i Izabel i Mateo Kovačić.

Pročitajte više