Rihanna je potpuno iskopirala dva looka s modne piste

Foto: Splash 

DIZAJNERI dobro znaju tko će najbolje prodati njihovu odjeću.
 
Zato su svi odmah obasuli Rihannu komadima iz svojih novih kolekcija, prije no što su oni uopće stigli u trgovine. Tako se pjevačica prva pohvalila odvažnim čupavim Saint Laurent čizmama, samo tjedan dana nakon što ih je dizajnerska kuća predstavila u Parizu, a sada je prošetala i u dva outfita koje je potpuno iskopirala s modne piste. Početkom tjedna barbadoška modna ikona viđena je u izdanju iz proljetne kolekcije luksuznog brenda Off-White, u kakvom je prije samo desetak dana pistom prošetala Kaia Gerber.
 
 
Iako su potpuno različite građe, široke traperice i neobična kratka jakna s napuhanim rukavima jednako dobro izgledaju i na pop ikoni i na 16-godišnjoj manekenki u usponu. Pjevačica je iskopirala kompletni look, od bež jaknice do bijelih čizmica, a svemu je dodala i mini torbicu s prepoznatljivim logom modne kuće Louis Vuitton.  
 
A samo dan poslije, Riri je iskopirala još jedan look s posljednje revije dizajnera Toma Forda. U traper izdanju od glave do pete, pjevačica je njujorške ulice pretvorila u vlastitu modnu pistu te je kolekciju predstavila bolje i od manekenke. 
 
 
Pjevačica često kombinira traper s traperom no sada je look zaokružila i čizmama u istoj tkanini, a teško nam je zamisliti da bi itko drugi izgledao ovako dobro u kompletnom jeans izdanju kao Rihanna.